Asistentul vocal Allview AVI intră într-o nouă etapă de dezvoltare

653 ori
<b>Asistentul vocal Allview AVI intră într-o nouă etapă de dezvoltare</b>Allview ne-a anunţat la acest început de săptămâna faptul că AVI, singurul asistent vocal în limba română a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare. Disponibil de aproape 2 ani pe terminalele Allview, asistentul a ajuns şi

Allview ne-a anunţat la acest început de săptămâna faptul că AVI, singurul asistent vocal în limba română a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare. Disponibil de aproape 2 ani pe terminalele Allview, asistentul a ajuns şi pe televizoarele companiei braşovene recent şi a primit noi funcţionalităţi odată cu fiecare actualizare.

Compania brașoveană a reuşit de această dată să integreze un sistem de înţelegere avansată a comenzilor în AVI. Asta se face prin implementarea de Natural Language Programming (NLP), care se bazează pe cuvintele cheie, care sunt găsite în context şi pe ordinea acestora. AVI lua naştere în 2017 şi pornea de la un asistent simplu cu funcţii de bază, ajungând acum să aibă şi un soi de "widgeturi".

Poate face calcule matematice, să afişeze programul TV, să citească ştirile,  să îţi spună vremea, sărbătorile religioase sau să caute muzică şi clipuri video pe YouTube. Implementarea NLP-ului în AVI a fost decisă în urma unei analize structurale pe cele mai comune utilizări ale asistentului şi pe nevoile utilizatorului legate de interacţiunea cu telefonul prin comandă vocală. Comenzile vocale sunt ideale de folosit la volan, dar şi la birou sau acasă.

Ele scad timpul de căutare şi efectuare a unei acţiuni sau comenzi. 2018 a fost un an important pentru AVI, aducând integrarea sa cu televizoare Android TV şi modele LED TV via Chromecast. Aşteptăm acum să vedem şi cum se comportă noul AVI cel actualizat, poate chiar pe Allview X6 Xtreme când îl primim în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×