Asistentul vocal Allview AVI se pregătește de un alt update; Șoferii vor beneficia de o nouă funcție

875 ori
<b>Asistentul vocal Allview AVI se pregătește de un alt update; Șoferii vor beneficia de o nouă funcție</b>Singurul asistent vocal disponibil în limba română și anume Allview AVI evoluează constant și este de apreciat să vedem numărul de update-uri pe care compania brașoveană le aduce aceste soluții

Singurul asistent vocal disponibil în limba română și anume Allview AVI evoluează constant și este de apreciat să vedem numărul mare de update-uri pe care compania brașoveană le aduce acestei soluții. Asistentul se găsește pe telefoanele și televizoarele companiei, iar în perioada următoare ni se pregătește o actualizare software interesantă care la prima vedere pare a fi destinată șoferilor. 

În materialul teaser video pe care îl puteți vedea mai sus ni se prezintă procesul de citire al mesajelor primite pe WhatsApp, iar la final aflăm că acest odată cu acest update nou pentru AVI nu va mai fi nevoie să ne grăbim - cu referire la întâlnirea de față programată între cei corespondenți.

Dezvăluirile făcute în clipul de aici sunt foarte misterioase și nu știm exact la ce să ne așteptăm. Cel mai probabil noua funcție va debuta până la final de lună și vă reamintim că din acest an, Allview AVI a primit un NLP (Natural Language Programming) - adică un sistem avansat de înțelegere al comenzilor date. Așteptăm cu mare interes anunțul acestei noi actualizări! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×