Noua versiune Allview AVI se lansează săptămâna viitoare; Aduce și remindere vocale

1.117 ori
<b>Noua versiune Allview AVI se lansează săptămâna viitoare; Aduce și remindere vocale</b>În ultimele săptămâni cei de la Allview ne-au oferit numeroase teasere pentru viitoarea versiune de asistent vocal AVI, așa numitul AVI 2 care potrivit ultimelor detalii dezvăluite, urmează a debuta chiar săptămâna viitoare

În ultimele săptămâni cei de la Allview ne-au oferit numeroase teasere pentru viitoarea versiune de asistent vocal AVI, așa numitul AVI 2 care potrivit ultimelor detalii dezvăluite, urmează a debuta chiar săptămâna viitoare sub formă de update în cadrul Google Play (pentru telefoanele compatibile). Până atunci mai avem parte de un material teaser video, acesta dezvăluind încă una dintre noutățile pe care le va aduce la pachet. 

Ei bine, dacă anterior aflam că Allview AVI 2 va include o funcție de citire cu voce tare a mesajelor primite pe telefon, iată că acum descoperim și o funcție ce ține de sănătatea utilizatorului. După cum puteți vedea în cadrul clipului de mai sus, este vorba despre remindere vocale pentru diferite activități precum administrarea de tratamente, pentru programări la doctor sau sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Pe seama teaserelor anterioare știm că varianta cea nouă de Allview AVI va oferi și avertizări vocale pentru starea meteo, de la ploi, vijelii și până la descărcări electrice. Așteptăm acum lansarea programată pentru săptămâna viitoare și rămâne de văzut dacă Allview va inaugura noul AVI pe un smartphone proaspăt sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×