Asteptari mari pentru expozitia MacWorld 2008

889 ori
<b>Asteptari mari pentru expozitia MacWorld 2008</b>Cu un an in urma, Steve Jobs a intrat pe scena de la MacWorld Expo, a scos un iPhone din buzunar si a dat tonul in industria tech pentru urmatoarele 12 luni. Oare ce va dezvalui discursul sau astazi, in prima zi a celebrei expozitii? Cititi mai jos pentru...

Cu un an in urma, Steve Jobs a intrat pe scena de la MacWorld Expo, a scos un iPhone din buzunar si a dat tonul in industria tech pentru urmatoarele 12 luni. Oare ce va dezvalui discursul sau astazi, in prima zi a celebrei expozitii? Cititi mai jos pentru a afla!

Showul desfasurat in San Francisco are numerosi candidati, gata de a fi anuntati oficial de catre Apple. Printre acestia se numara si un update la desktopul Mac Pro, asteptat de catre fanii terminalului, care a fost anuntat cu o saptamana in urma, nereusind deci sa "fure" gloria acestei expozitii. iMac si MacBook Pro au primit update-uri de asemenea in ultimele 6 luni, in vreme ce iPod-ul a fost reinventat inca din septembrie 2007, nemaiconstituind o surpriza. Zvonurile anunta totusi un computer portabil, cu memorie flash pregatit pentru MacWorld, miscare logica pentru Apple, companie consacrata pentru laptopurile sale. Producatorul lui iPhone a vandut peste 1.3 milioane de laptopuri in cel de-al patrulea sfert fiscal al anului, setand trendul in acest domeniu.

Analistii anunta si o revenire asupra celebrului terminal Apple TV, prezentat in urma cu un an la MacWorld, dar ramas in umbra lui iPhone de-a lungul anului 2007. Zvonul este intarit de faptul ca Apple a semnat contracte cu nume mari ca Twentieth Century Fox, care va oferi filme (de inchiriat) prin iTunes. Evident, este posibil sa vedem si un update al faimosului iPhone in cadrul MacWorld, care sa includa functia Google My Location si abilitatea de a controla iconurile pe ecranul home. Apple nu monopolizeaza total MacWorld, de vreme ce sunt prezenti sute de developeri third party in San Francisco, prezentandu-si produsele compatibile Mac, iPhone si iPod.

Cu o saptamana in urma, Adobe a prezentat noua sa versiune de Photoshop Elements pentru Mac, in vreme ce FileMaker a prezentat bazele de date Bento. Microsoft spera isi depaseasca rivalii, impresionand publicul de la MacWorld Expo prin lansarea suitei Office 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×