Iata primul prototip Google Android

1.306 ori
<b>Iata primul prototip Google Android</b>Un mic developer software planuieste sa lanseze in aceste zile o suita de aplicatii (browser, camera, jocuri si multe altele) bazate pe noul sistem de operare Android. Accesati usatoday.com pentru a vedea Android in actiune si a intelege de ce acest OS...

Un mic developer software planuieste sa lanseze in aceste zile o suita de aplicatii (browser, camera, jocuri si multe altele) bazate pe noul sistem de operare Android. Accesati USATODAY.com pentru a vedea Android in actiune si a intelege de ce acest OS reprezinta viitorul telefoniei mobile, cel putin teoretic.

A La Mobile, este o companie dedicata terminalelor mobile "deschise" bazate pe Linux, care promite ca va debloca toate functiile lui Android prin intermediul unor aplicatii de top. A La Mobile si-a instalat aplicatiile pe un smartphone produs de HTC, Qtek 9090, printre acestea numarandu-se un browser Google, o aplicatie de apelare, un player audio, Google Maps, aplicatii pentru camera, jocuri, calendar, manager de contacte, calculator si notes. Developerul promite sa ofere aceste prototip producatorilor de handseturi pentru a fi studiat de catre acestia.

HTC este una dintre cele 34 de companii din cadrul Aliantei Google, avand scopul de a crea un telefon wireless bazat pe Linux, care sa permita utilizatorilor sa ruleze orice aplicatie. Conform reprezentantilor Aliantei, primele handseturi bazate pe Android vor fi lansate in cea de-a doua jumatate a acestui an. Va prezentasem anterior prima bootare a lui Android, semn ca o lansare a primelor terminale care ruleaza acest OS este iminenta. Va schimba oare produsul Google fata industriei mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×