Iata primul prototip Google Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.250 ori
<b>Iata primul prototip Google Android</b>Un mic developer software planuieste sa lanseze in aceste zile o suita de aplicatii (browser, camera, jocuri si multe altele) bazate pe noul sistem de operare Android. Accesati usatoday.com pentru a vedea Android in actiune si a intelege de ce acest OS...

Un mic developer software planuieste sa lanseze in aceste zile o suita de aplicatii (browser, camera, jocuri si multe altele) bazate pe noul sistem de operare Android. Accesati USATODAY.com pentru a vedea Android in actiune si a intelege de ce acest OS reprezinta viitorul telefoniei mobile, cel putin teoretic.

A La Mobile, este o companie dedicata terminalelor mobile "deschise" bazate pe Linux, care promite ca va debloca toate functiile lui Android prin intermediul unor aplicatii de top. A La Mobile si-a instalat aplicatiile pe un smartphone produs de HTC, Qtek 9090, printre acestea numarandu-se un browser Google, o aplicatie de apelare, un player audio, Google Maps, aplicatii pentru camera, jocuri, calendar, manager de contacte, calculator si notes. Developerul promite sa ofere aceste prototip producatorilor de handseturi pentru a fi studiat de catre acestia.

HTC este una dintre cele 34 de companii din cadrul Aliantei Google, avand scopul de a crea un telefon wireless bazat pe Linux, care sa permita utilizatorilor sa ruleze orice aplicatie. Conform reprezentantilor Aliantei, primele handseturi bazate pe Android vor fi lansate in cea de-a doua jumatate a acestui an. Va prezentasem anterior prima bootare a lui Android, semn ca o lansare a primelor terminale care ruleaza acest OS este iminenta. Va schimba oare produsul Google fata industriei mobile?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×