Nokia surprinde prin dublarea locurilor de munca de la Jucu!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.538 ori
<b>Nokia surprinde prin dublarea locurilor de munca de la Jucu!</b>Celebrul producator Nokia va face mai multe angajari pentru fabrica sa din judetul Cluj, decat afirmase initial, numarul de posturi fiind acum de 1000, in locul celor 500 anuntate initial. Fabrica va incepe productia la data de 11 februarie 2008 si va...

Celebrul producator Nokia va face mai multe angajari pentru fabrica sa din judetul Cluj, decat afirmase initial, numarul de posturi fiind acum de 1000, in locul celor 500 anuntate initial.

Fabrica va incepe productia la data de 11 februarie 2008 si va avea un randament de 5 telefoane pe secunda. De mentionat este fi faptul ca intreprinderea de la Jucu, Cluj va produce si echipamente destinate pietelor asiatice si africane. Persoanele angajate in segmentul de productie vor primi salarii de 220 de euro si bonuri de masa. Fabrica Nokia este a unsprezecea din lume, iar deschiderea sa vine ca urmare a unei investitii de 60 de milioane de euro, 200 de milioane daca punem la socoteala si furnizorii.

Intregul complex, inclusiv Nokia Village va crea 15.000 de locuri noi de munca, oferta companiei finlandeze fiind bogata la acest capitol. Initial se vorbea despre o lansare in martie si despre 500 de angajati, dar ritmul sustinut al lucrarilor a dus la completarea proiectului mai devreme si la o inaugurare a fabricii in februarie plus solicitarea a inca 500 de angajati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×