Asus anunță planurile cu privire la viitoarele device-uri pe care le va produce; Nexus 7 3 ar putea fi unul dintre ele

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.419 ori
<b>Asus anunță planurile cu privire la viitoarele device-uri pe care le va produce; Nexus 7 3 ar putea fi unul dintre ele</b>Chiar dacă Nexus 7 (2013) nu a reușit să facă valuri la fel de mari ca prima generație lansată anul trecut, Asus au planuri mari în ceea ce privește viitorul. Aceștia se află în negocieri pentru producerea celei de-a 3-a generații a lui Nexus...

Chiar dacă Nexus 7 (2013) nu a reușit să facă valuri la fel de mari ca prima generație lansată anul trecut,Asusau planuri mari în ceea ce privește viitorul. Aceștia se află în negocieri pentru producerea celei de-a 3-a generații a lui Nexus 7,declarăJerry Shen - CEO Asustek, cu ocazia unei conferințe cu investitorii. De asemenea, Asus se pregătesc pentru lansarea a 2 laptop-uri Chromebook în primul trimestru al anului 2014.

în afară de aceste noi produse, Asus dorește să introducă în portofoliu mai multe tablete și notebook-uri. Aceștia au mai promis că anul viitor vor scoate pe piață cel puțin un smartphone, dar cea mai importantă afirmație rămâne cea care face referire la Google Nexus 7, ceea ce înseamnă ca Asus ar putea fi prima companie ce reușește să producă 3 produse consecutive pentru Google.

Așa cum știm, și cei de la Samsung au produs un număr de 3 device-uri Nexus, dar nu făceau parte din aceeași categorie, cum ar fi  în cazul celor de la Asus. Nu există nici un motiv pentru care Google să aleagă o altă firmă pentru realizarea tabletei Nexus 7 (2014), ambele apărute până în acest moment s-au dovedit a fi foarte apreciate de către public, lucru ce s-a văzut prin numărul de vânzări și laudele aduse în recenzii de către experți.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×