Asus ar putea relua parteneriatul cu MediaTek după ce nu au reușit să lanseze smartphone-uri cu procesor Snapdragon 835 în primul val

Autor:  | Publicat în:  Asus  MediaTek 1.498 ori
<b>Asus ar putea relua parteneriatul cu MediaTek după ce nu au reușit să lanseze smartphone-uri cu procesor Snapdragon 835 în primul val</b>Potrivit unui raport proaspăt dezvăluit de către cei de la DigiTimes, se pare că Asus ia în calcul posibilitatea de a relua parteneriatul cu MediaTek, asta după ce nu a reușit să lanseze pe piață smartphone-uri echipate cu procesoare SD835 în momentul

După cum aflăm astăzi pe seama unui raport marca DigiTimes, se pare că ASUS ar fi luat decizia de a reîncepe parteneriatul cu MediaTek, asta pe seama unor probleme întâlnite cu americanii de la Qualcomm. Se pare că totul are de-a face cu faptul că Asus nu a reușit să lanseze smartphone-uri cu procesoare Snapdragon 835 în primul val cum se dorea inițial, alte companii precum Samsung având rezervat întreg stocul de chipset-uri și perioada de așteptare fiind foarte lungă.

Asus se vede nevoită astfel să amâne lansare noilor flagship-uri ZenFone 4 pentru perioada iunie-iulie sau poate chiar mai târziu, urmând a se suprapune cu lansarea noilor iPhone-uri. Produsele Apple vor acapara cu siguranță toată atenția publicului și desigur mare parte din vânzări. Cât despre chipset-ul Snapdragon 835, acesta este rezervat în acest moment doar producției Samsung și Xiaomi, această din urmă companie urmând a lansa flagship-ul Xiaomi Mi 6 fix luna viitoare.

Am văzut producători precum LG optând pentru Snapdragon 821 și evitând astfel o lansare târzie pe piață, dar aparent ASUS nu este pe atât de deschisă la opțiuni, dorind doar vârful de gamă Qualcomm. Aflăm totodată și faptul că Xiaomi a primit prioritate în ceea ce privește livrarea de procesoare Snapdragon 835 și asta la un preț de doar 30 dolari per chipset (prețul oficial fiind de 45-50 dolari). 

Ne putem aștepta astfel ca viitorul flagship Asus ZenFone 4 să vină la interior cu un procesor Helio X27 sau Helio X30, asta în cazul în care taiwanezii nu se răzgândesc. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×