Donald Trump folosește de astăzi un iPhone, dar experții susțin că președintele SUA este în continuare ținta hackerilor

2.515 ori
<b>Donald Trump folosește de astăzi un iPhone, dar experții susțin că președintele SUA este în continuare ținta hackerilor</b>Pe parcursul ultimelor luni au tot apărut știri în mediul online care vorbeau despre încăpățânarea lui Donald Trump de a folosi în continuare un model depășit serios și anume un Samsung Galaxy S3. Telefonul prezenta un risc serios de hacking mai ales că

Ultimele săptămâni ne-au tot adus vești despre încăpățânarea lui Donald Trump de a continua să utilizeze un smartphone serios depășit și anume un model Samsung Galaxy S3 care nu a mai primit update-uri de securitate de ani buni. Am aflat la un moment chiar faptul că șeful securității digitale a lui Trump a fost concediat, lăsând președintele Statelor Unite mai vulnerabil ca niciodată de la preluarea funcției.

Astăzi descoperim faptul că Donald Trump ar fi făcut în final trecerea la un nou terminal, mai exact la un iPhone, fără a se specifica modelul ales. Experții din domeniu declară totuși că președintele SUA este în continuare o țintă a hackerilor. Dacă telefonul ar fi utilizat pentru un singur scop anume, totul ar fi perfect, dar odată ce se începe descărcarea de aplicații și oferi permisiuni, atunci riscul ca telefonul să fie 'spart' crește serios.

Așadar, totul depinde doar de Trump și de modul în care își va utiliza telefonul. Nu ar fi exclus ca acesta să își instaleze tot soiul de aplicații, mai ales ținând cont că este foarte activ pe rețelele de socializare precum Twitter.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×