Xiaomi ar putea fi totuşi prima companie care lansează un smartphone cu procesor Snapdragon 835

3.194 ori
<b>Xiaomi ar putea fi totuşi prima companie care lansează un smartphone cu procesor Snapdragon 835</b>În vreme ce mai toate zvonurile indică faptul că Samsung Galaxy S8 va fi primul smartphone de pe piață echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, există și unele indicii care fac referire la Xiaomi ca prima companie ce va aduce un asemenea telefon

Chiar dacă startul cursei pentru primul telefon cu procesor Snapdragon 835 a fost dat deja, odată cu anunţarea lui Xperia XZ Premium, nu e foarte clar care va fi primul astfel de model în magazine. Multă vreme Galaxy S8 a părut favorit, mai ales că Samsung a avut un rol vital în crearea lui Snapdragon 835. Mai nou şi Xiaomi ar avea prioritate..

Xiaomi

Qualcomm a susţinut recent o conferinţă în China pentru a prezenta o demonstraţie a chipsetului cel nou, bazat pe proces de 10 nm. Au fost prezentate benchmarkuri şi performanțe crescute cu 25% la nivel de GPU faţă de Snapdragon 820. Ce e interesant e modul cum a evoluat povestea. Contul oficial de Weibo Xiaomi a trimis o postare de gen "AM VENIT, AM VĂZUT, AM CUCERIT", la care Qualcomm China a răspuns "Bine ai venit, poţi să încerci, hai să o facem".

Aceasta interacţiune ar putea fi semnul unui parteneriat, dar citind printre rânduri, aş vedea mai degrabă o provocare. Ştim că în ultima vreme Xiaomi lucrează la propriile chipseturi, cu Surge S1 lansat deja şi Surge S2 pe drum. Poate că Surge S3 se va putea duela cu Snapdragon 835, cine ştie? Până atunci totuşi implementarea celui mai nou CPU Qualcomm pe Xiaomi Mi 6 este o idee bună, asta dacă americanii vor să rişte o fractură în relaţia cu Samsung.

Teoretic Mi 6 ar trebui sa fie lansat mai devreme decat S8, la mijloc de aprilie. Flagshipul Samsung ar ajunge in magazine de abia pe 21 aprilie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×