Xiaomi Mi 6 ar urma să fie primul smartphone de pe piață cu chipset Snapdragon 835

1.643 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar urma să fie primul smartphone de pe piață cu chipset Snapdragon 835</b>Prin intermediul unei postări de pe platforma chineză Weibo descoperim astăzi faptul că flagship-ul Xiaomi Mi 6 va fi primul smartphone de pe piață ce va adopta un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 835, model pe care îl așteptăm oficial în cadrul

Compania Xiaomi s-a numărat anul acesta printre primele de pe piață ce au adus un smartphone dotat cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, fiind vorba în cazul de față despre modelul Mi 5. Și în 2017 se pare că firma asiatică va beneficia de exclusivitate, urmând ca cel mai probabil în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona să debuteze oficial modelul Mi 6 cu chipset Snapdragon 835.

Weibo

Informația cu pricina sosește astăzi prin intermediul unei postări de pe Weibo din partea analistului chinez Kevin Wang. Acesta susține faptul că Xiaomi Mi 6 va fi primul smartphone ce va aduce la bord noul chipset Snapdragon 835, dar și că modelul Samsung Galaxy S8 va fi primul smartphone internațional care va adopta acest procesor.

Chipset-ul despre care vorbim a fost recent anunțat de către Qualcomm și el este produs folosindu-se tehnologia FinFET de 10 nm de la Samsung. Performanța crește astfel cu 27% față de un chipset actual de 14 nm și totodată reduce consumul de energie cu până la 40%. De asemenea, primim aici și suport pentru tenologia Quick Charge 4.0.

Rămâne de văzut ce alte detalii ies la iveală despre Xiaomi Mi 6 în următoarele săptămâni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×