Meizu Pro 7 ar putea sosi cu o cameră duală și cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 la bord

1.089 ori
<b>Meizu Pro 7 ar putea sosi cu o cameră duală și cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 la bord</b>Chiar ieri am aflat faptul că cei de la Meizu vor lansa din trimestrul 3 al acestui an pe piață și smartphone-uri cu procesoare Qualcomm Snapdragon la bord. Unul dintre acestea ar putea fi chiar Meizu Pro 7, handset ale cărui posibile dotări hardware

Ieri aflam faptul că cei de la Meizu au în plan lansarea de smartphone-uri echipate cu procesoare Qualcomm, asta începând cu trimestrul 3 al acestui an. Astăzi descoperim că Meizu Pro 7 ar putea fi unul dintre aceste viitoare terminale, unul care va opta chiar pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, cel care la ora actuală este destinat doar modelelor Galaxy S8 datorită producției limitate.

Se mai menționează că smartphone-ul va opta și pentru o cameră duală, dar și pentru un display cu margini curbate. De asemenea, descoperim că Meizu Pro 7 ar urma să primească și o variantă lite dotată cu procesor Qualcomm Snapdragon 626 și care va renunța probabil la camera duală.

Ne putem aștepta și la 6 GB RAM pe modelul flagship, la Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică și la o baterie generoasă cu suport pentru încărcare rapidă. Vedem cum se va prezenta și la capitolul design în perioada următoare când ar trebui să sosească și primele leak-uri mai serioase. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×