ASUS ar urma să livreze 20 de milioane de smartphone-uri în 2015, depasind astfel livrarile HTC pe acest an

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.177 ori
<b>ASUS ar urma să livreze 20 de milioane de smartphone-uri în 2015, depasind astfel livrarile HTC pe acest an</b>Asustek Computer are ca ţinta oficială livrarea unui număr de telefoane smart cuprins &icirc;ntre 17 milioane şi 25 de milioane &icirc;n acest an. Totuşi, aşteptările sunt ca numărul să fie mai degrabă de ordinul a 20 de milioane de unităţi....

Asustek Computer are ca ţinta oficială livrarea unui număr de telefoane smart cuprins între 17 milioane şi 25 de milioane în acest an. Totuşi, aşteptările sunt ca numărul să fie mai degrabă de ordinul a 20 de milioane de unităţi.

La aceste cifre s-a ajuns pe baza comenzilor la partenerii hardware din Taiwan, mai ales luând în calcul comenzile din a doua jumătate a anului curent. ASUS a livrat deja 8 milioane de smartphone-uri în prima jumătate a acestui an, iar după debutul lui ZenFone 2 Laser, ZenFone 2 Deluxe şi ZenFone Selfie am putea vedea încă 6 milioane de unităţi livrate în trimestrul 3.

Va fi greu să se ajungă la 25 de milioane de unităţi, dar perioada sărbătorilor de iarna e întotdeauna explozivă şi orice e posibil. ASUS va prezenta cele mai noi modele ZenFone în Brazilia pe 21 august şi se aşteaptă să livreze 1 milion de unităţi pe acea piaţă în 2015. Avantajul e că ele vor fi produse la fabrica locală Foxconn.

Dacă se va ajunge la performanţele de mai sus, ASUS va livra mai multe smartphone-uri decât HTC pe intreg anul 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×