Fossil îşi prezintă primul smartwatch cu Android Wear la bord

1.768 ori
<b>Fossil îşi prezintă primul smartwatch cu Android Wear la bord</b>Fossil este unul dintre cei mai respectaţi producători de genţi, poşete, ceasuri şi portofele, cu accentul pe ceasuri. Inevitabil compania a ajuns să intre şi pe piaţa smartwatch, prezent&acirc;nd &icirc;n această săptăm&acirc;nă primul său...

Fossil este unul dintre cei mai respectaţi producători de genţi, poşete, ceasuri şi portofele, cu accentul pe ceasuri. Inevitabil compania a ajuns să intre şi pe piaţa smartwatch, prezentând în această săptămână primul său smartwatch cu Android Wear la bord.

În plus, compania mai lucrează şi la o brăţară smart pentru fitness şi încă un ceas conectat care nu va fi chiar high end. Modelul Android Wear pe care îl vedeţi mai sus e cu siguranţă cel mai interesant. Fossil e cunoscut pentru faptul că foloseşte curele masive şi solide din piele pentru ceasurile sale, dar şi corpuri robuste din metal.

Produsele Fossil au uneori chiar alura unor brăţări rock, având şi mici ţinte. Observăm că în cazul modelului Android Wear e adoptat un design similar cu Moto 360, poate chiar mai masiv. Se pare că toate produsele menţionate mai sus vor fi disponibile până în perioada Crăciunului, dar specificaţiile şi preţurile nu au fost anunţate oficial.

Un lucru interesant de menţionat e faptul că vom avea tehnologie Intel la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×