Asus Aries

1.007 ori
<b>Asus Aries</b>Privind la poza de mai jos pare ca aveam de-a face cu inca un telefon de vis, sau doar o punere in practica a conceptului de tri-band UMTS. Asus tinteste destul de sus in industria mobilelor, iar fanii sai nu au de ce sa fie dezamagiti pana acum. Asus...

Privind la poza de mai jos pare ca aveam de-a face cu inca un telefon de vis, sau doar o punere in practica a conceptului de tri-band UMTS. Asus tinteste destul de sus in industria mobilelor, iar fanii sai nu au de ce sa fie dezamagiti pana acum.

Asus Aries soseste cu toate beneficiile sistemului de operare Windows Mobile 6 Standard, combinat cu functii UMTS pe bande de 850, 1900 sau 2100MHz pentru acoperire globala. De asmenea Aries va include o rotita de scroll destinata unei utilizari mai usoare a terminalului si o camera de 2 megapixeli. Exista inca o camera in partea frontala, destinata apelurilor video si bineinteles telefonul are suport pentru 3G.

Avand un procesor XScale la 520MHz si o tastatura QWERTY, telefonul Aries este doar un pic mai gros decat Excalibur, dar avand in vedere ca este "de 3G ori" mai bun decat cel din urma, nu cred ca ar avea cineva de obiectat. Puteti compara conceptul de telefon Aries cu realitatea in pozele de mai sus si poate astfel vom invata sa nu mai credem in poze "proaspete" cu patente si terminale in stadiul de concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×