Nokia 6110 Navigator cu navigatie GPS a fost lansat

2.368 ori
<b>Nokia 6110 Navigator cu navigatie GPS a fost lansat</b>Astazi Nokia ne-a prezentat Nokia 6110 Navigator, un telefon mobil creat pentru consumul de masa. El combina functiile GPS (Global Positioning System) si AGPS (Assisted Global Positioning System) cu o conectivitate de tip always-on mobile. Aruncand o...

Astazi Nokia ne-a prezentat Nokia 6110 Navigator, un telefon mobil creat pentru consumul de masa. El combina functiile GPS (Global Positioning System) si AGPS (Assisted Global Positioning System) cu o conectivitate de tip always-on mobile.

Aruncand o privire prin specificatiile telefonului veti vedea ca dispune de harti integrate, rute de trafic si navigatie virtuala disponibile printr-o singura apasare a butonului de navigare. Cu Nokia 6110 Navigator iti poti afla locatia pe harta, poti cauta destinatii, rute, sau servicii cum ar fi restaurante, hoteluri sau magazine din preajma zonei tale. Vei primi pana si sugestii legate de mijloacele de transport pana la destinatia ta, si totul printr-un sistem de navigatie 3D.

Alte harti, informatii despre trafic sau servicii de meteorologie, eventual ghiduri turistice, pot fi cumparate online si transferate pe telefon. Vei putea accesa extrem de usor informatiile deoarece Nokia 6110 Navigator dispune de HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) cu o viteza de pana la 3.6 Mbps. Unealta ideala pentru multimedia, terminalul suporta 3G si videoconferinte in timp real, avand si o camera de 2.0 megapixeli.

Pentru cei ce doresc sa-si pastreze toate hartile intr-un loc sigur mentionam ca telefonul are 40 MB de memorie interna si suporta carduri de memorie microSD de pana la 2GB. Cu un talk-time de 3.5 ore (GSM) sau 2.5 ore (WCDMA) si un timp de standy de 11 zile, Nokia 6110 isi merita pretul de 450 de euro (fara taxe).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×