Asus Chromebit CS10 este un nou mini-PC ce vine sub forma unui stick; rulează Chrome OS și costă 85 dolari

768 ori
<b>Asus Chromebit CS10 este un nou mini-PC ce vine sub forma unui stick; rulează Chrome OS și costă 85 dolari</b>Pe piața sistemelor de operare destinate platformelor desktop, se află totodată și Chrome OS, software axat pe o experiență de tip browser, care iată ajunge acum și la pachetul unui mini-PC deghizat sub forma unui stick HDMI. Este vorba despre...

Pe piața sistemelor de operare destinate platformelor desktop, se află totodată și Chrome OS, software axat pe o experiență de tip browser, care iată ajunge acum și la pachetul unui mini-PC deghizat sub forma unui stick HDMI. Este vorba despre Chromebit CS10, produs dezvoltat de către Asus.

Ca și dotări hardware, ni se oferă un procesor quad-core Rockchip RK3288-C, 2 GB memorie RAM LPDDR3, 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate Bluetooth 4.0, Bluetooth 2.0, DC, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, dar și port HDMI 1.4. La pachet vom primi de asemenea și 100 GB de stocare în Google Drive.

Deși nu impresionează prea tare la capitolul specificații, trebuie să luăm în calcul faptul că acesta este un computer de buzunar, device cu greutate de doar 75 grame și grosime de 17 mm. Aflăm că Asus Chromebit CS10 se livrează începând de astăzi către clienți pentru un preț de 85 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×