LG Electronics anunţă lansarea lui Google Play Movie & TV pe televizoarele sale smart

Autor:  | Publicat în:  LG 459 ori
<b>LG Electronics anunţă lansarea lui Google Play Movie & TV pe televizoarele sale smart</b>LG Electronics a anunţat astăzi lansarea aplicaţiei de tip "video on demand" Google Play Movie & TV pe televizoarele sale smart. Serviciul oferă acces la filme şi seriale, ce pot fi cumpărate direct din aplicaţie. &nbsp; Debutul are loc pe piaţa...

LG Electronics a anunţat astăzi lansarea aplicaţiei de tip "video on demand" Google Play Movie & TV pe televizoarele sale smart. Serviciul oferă acces la filme şi seriale, ce pot fi cumpărate direct din aplicaţie.

Debutul are loc pe piaţa din Coreea de Sud şi apoi se va extinde şi la nivel global. LG păstrează o relaţie strânsă cu Google, după ce a dezvoltat 3 handseturi din gama Nexus. Parteneriatul se manifestă şi pe smart TV-uri, LG incluzând pe fiecare generaţie nouă aplicaţia YouTube, dar şi căutarea web Google.

De remarcat faptul că acele clipuri sau filme cumpărate pe televizoare LG pot fi vizionate şi pe telefoane, tablete şi laptopuri. Divizia Home Entertainment de la LG a înregistrat o creştere de vânzări în trimestrul 3, ajungând la 3.6 miliarde de dolari, datorită modelelor OLED şi UHD. E interesant să vedem apropierea între Google şi LG, în condiţiile în care sud coreenii au mizat pe webOS pentru televizoarele lor, mai degrabă decât pe Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×