ASUS cucerește Sagrada Familia din Barcelona cu o navă extraterestră; Teaser pentru MWC 2013! (Video)

1.181 ori
<b>ASUS cucerește Sagrada Familia din Barcelona cu o navă extraterestră; Teaser pentru MWC 2013! (Video)</b>ASUS nu se dezminte și a postat pe web un teaser foarte interesant pentru MWC 2013, sub forma unui clip scurt, care prezintă o navă extraterestră aterizând deasupra faimoasei biserici Sagrada Familia, din Barcelona. Nava este una metalică și...

ASUS nu se dezminte și a postat pe web un teaser foarte interesant pentru MWC 2013, sub forma unui clip scurt, care prezintă o navă extraterestră aterizând deasupra faimoasei biserici Sagrada Familia, din Barcelona. Nava este una metalică și luminoasă, iar teaserul ne promite la finalul sau un "miracol metalic".

E posibil să vedem un terminal cromat săptămâna viitoare la MWC, sau dacă îmi permiteți speculații ciudate, poate că ASUS se va asocia cu Alienware și vor scoate împreună o linie de tablete de gaming cu design inovator. Toate aceste sunt speculații, dar cel mai probabil vom vedea un urmaș al liniei Transformer, cu carcasa metalică foarte subțire și arătoasă. Dacă Microsoft a folosit magneziul pe Surface, de ce nu ar face-o și ASUS adăugând și margini cromate pentru efect?

Aluminiul e deja prea folosit în ziua de azi, deci se cauta o alternativă. Avem și telefoane cu Kevlar în spate, unele chiar împodobite cu fibră de carbon, dar din câte am remarcat metalul este cel mai apreciat pe terminalele mobile. S-au tot vehiculat informații că ASUS ne va surprinde și cu un smartphone de sine stătător, unul care să nu implice o tabletă. Să fie acesta "miracolul"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×