De la proiecții pe blocuri la zgârie-nori "deturnați"... Viralele Tabco sunt opera Nokia?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.549 ori
<b>De la proiecții pe blocuri la zgârie-nori "deturnați"... Viralele Tabco sunt opera Nokia?</b>Nu știu dacă vă mai amintiți, dar Nokia a folosit o metodă inedită pentru a promova telefonul N8: a conectat terminalul la un proiector uriaș și a afișat &nbsp;pe câteva blocuri din Suedia un film de lung metraj. Ei bine, astfel de virale și...

Nu știu dacă vă mai amintiți, dar Nokia a folosit o metodă inedită pentru a promova telefonul N8: a conectat terminalul la un proiector uriaș și a afișat  pe câteva blocuri din Suedia un film de lung metraj. Ei bine, astfel de virale și metode de promovare sunt acum adoptate de misterioasa companie Tabco, care pregătește o tabletă ce aduce cu produsele Nokia.

Recent produsul Tabco a fost promovat prin deturnarea luminilor unui zgârie-nori, care afișa numele tabletei și data sa de lansare: 15.08.2011. în prealabil un avion a scris pe cer cu litere de o șchioapă să "uităm de fruct" și asta în apropiere de centrul în care Apple își ținea conferința WWDC 2011. Virale foarte puternice pentru un produs altminteri anonim... să fie mâna Nokia aici?

Au fost găsite câteva legături clare între finlandezi și Tabco, printre care și adresa poștală comună la unul dintre sedii. în plus, după cum vedeți și în screenshotul din acest articol, întrebați dacă ei sunt de fapt Nokia, cei de la Tabco au răspuns scurt "poate". Ce știm din viralele precedente este că tableta WeTab care va sosi în curând nu rulează Android, nu este un model Apple, nici HP și că nu folosește butoane fizice frontale. Va da Nokia lovitura cu acest device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×