ASUS Eee Phone Touch, in sfarsit un telefon al companiei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.398 ori
<b>ASUS Eee Phone Touch, in sfarsit un telefon al companiei (Video)</b>ASUS a produs in sfarsit un telefon, din pacate nu un mobil, ci mai degraba un model de birou, destinat oamenilor de afaceri. Terminalul a fost analizat de catre cei de la Netbooknews.de, care au realizat clipul video de mai jos: Pe numele sau ASUS Eee...

ASUS a produs in sfarsit un telefon, din pacate nu un mobil, ci mai degraba un model de birou, destinat oamenilor de afaceri. Terminalul a fost analizat de catre cei de la Netbooknews.de, care au realizat clipul video de mai jos:

Pe numele sau ASUS Eee Phone Touch, terminalul este un telefon de birou cu ecran touch, suport pentru functii de social networking, video chat, captura video si foto si suport pentru Skype. Interfata sa este destul de intuitiva si atractiva, iar telefonul poate functiona si pe baza de baterii, ceea ce il face relativ portabil.

Observati si prezenta unor porturi la bordul sau, cum ar fi cel USB plus cele audio (in si out). Produsul va sosi pe piata la mijlocul acestei luni si se va comercializa la pretul de 229 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×