Bossul Microsoft ridiculizeaza iPhone-ul la o intrunire a companiei

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.232 ori
<b>Bossul Microsoft ridiculizeaza iPhone-ul la o intrunire a companiei</b>Steve Ballmer, bossul Microsoft a ridiculizat handsetul produs de Apple, in cadrul unei intruniri oficiale a celor de la Microsoft, observand ca un membru al echipei Windows foloseste un iPhone pentru a face poze. Printre cei prezenti la eveniment s-au...

Steve Ballmer, bossul Microsoft a ridiculizat handsetul produs de Apple, in cadrul unei intruniri oficiale a celor de la Microsoft, observand ca un membru al echipei Windows foloseste un iPhone pentru a face poze.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat nume mari de pe Twitter si un reporter TechFlash, care afirma ca oficialul Microsoft a glumit in legatura cu terminalul Apple si apoi s-a prefacut ca il calca in picioare, dupa ce l-a pus cu blandete pe podea. Nu e prima oara cand glume de acest gen au loc la Microsoft, companie cunoscuta pentru faptul ca isi incurajeaza angajatii sa nu foloseasca alte tehnologii decat cele interne.

Totusi, acesti angajati nu sunt fortati sa opteze pentru produse MS, ci doar sfatuiti sa evite produsele Apple, pe cat posibil. In vreme ce Ballmer a afirmat in repetate randuri ca interzice familiei sale sa foloseasca terminale Apple, directorul de programare pentru Xbox Live, Larry Hyrb foloseste si vorbeste despre MacBook-ul sau Pro in mod regulat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×