Mobile Tracking System, solutia completa de tracking GSM/GPS

Autor:  | Publicat în:  Software 1.291 ori
<b>Mobile Tracking System, solutia completa de tracking GSM/GPS</b>Mobile Tracking System reprezinta solutia ideala de tracking GSM/GPS si mesagerie SMS/e-mail, pentru utilizatorii de terminale mobile ce nu suporta functii de acest gen din start. MTS permite afisarea pe telefonul mobil a locatiei curente si a...

Mobile Tracking System reprezinta solutia ideala de tracking GSM/GPS si mesagerie SMS/e-mail, pentru utilizatorii de terminale mobile ce nu suporta functii de acest gen din start.

MTS permite afisarea pe telefonul mobil a locatiei curente si a informatiilor primite de la receiverul GPS, cum ar fi coordonatele sau viteza utilizatorului. In plus, puteti vizualiza rapoartele realizate de aplicatie live intr-o pagina web, pusa la dispozitie in cadrul lui MTS. Utilizatorii pot trimite si primi SMS-uri sau mailuri altor utilizatori ai serviciului, fara limita de caractere sau de numar de mesaje.

Daca nu beneficiati de o conexiune Internet pe handsetul dumneavoastra, aflati ca Mobile Tracking System ofera suport pentru baza de date locala pe telefonul mobil, apeland la ea automat, daca nu puteti accesa conexiunea Internet la un moment dat. In plus, daca doi utilizatori se afla in aceeasi celula, ei vor fi instiintati.

MTS a debutat in Romania in februarie 2007 si colaboreaza la aceasta ora cu peste 170 de operatori GSM din toata lumea. Puteti descarca softul de aici si aflati mai multe informatii despre el de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×