ASUS Eee Slate B121 scos din cutie, la pachet cu Windows 8! (Video)

2.799 ori
<b>ASUS Eee Slate B121 scos din cutie, la pachet cu Windows 8! (Video)</b>Oferit în teste de ASUS România, interesantul device ASUS Eee Slate B121 aduce și o mică premieră: prima noastră experiență cu Windows 8, în varianta preview pentru dezvoltatori. în unboxingul de mai jos puteți vedea un scurt preview pentru Win...

Oferit în teste de ASUS România, interesantul device ASUS Eee Slate B121 aduce și o mică premieră: prima noastră experiență cu Windows 8, în varianta preview pentru dezvoltatori. în unboxingul de mai jos puteți vedea un scurt preview pentru Win 8, cu unele ezitări care corespund primului contact cu un OS nou.

în ce privește tableta, aceasta este un model foarte puternic, menită mai degrabă pentru design și grafică, sau funcții business, decât pentru utilizatorii de rând. Pe web o veți găsi și la prețuri de 1400 de dolari, deci nu este un produs pentru orice buzunar. ASUS Eee Slate B121 vine cu o cutie masivă, cu un mâner ce permite să o cărați mai ușor, o tastatură Bluetooth care parte foarte comodă, o cârpă pentru șters ecranul, manuale, un CD cu softuri și un încărcător de mari dimensiuni, din 2 piese. In corpul tabletei este integrat si un stylus, pe care il veti vedea in actiune in recenzie.

ASUS Eee Slate B121 scos din cutie, la pachet cu Windows 8! (Video)

Tableta în sine este uriașă, se bazează pe un CPU Intel Core i5 și sacrifica de dragul lui Windows 7 (OS de bază pe acest device) atât durata de viață a bateriei, cât și designul, având o mărime impresionantă. Rețineți că dacă veți achiziționa tableta, ea va veni cu Win 7 și nu 8, iar noi o testăm astfel de dragul unui preview Windows 8. Revenim în curând cu o recenzie a acestui device inedit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×