iOS 5.0.2 vine săptămâna viitoare, iar iOS 5.1 va aduce noi funcții În Siri

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.216 ori
<b>iOS 5.0.2 vine săptămâna viitoare, iar iOS 5.1 va aduce noi funcții În Siri</b>Debutul lui iOS 5.0.1 nu a avut chiar efectul scontat de Apple, deoarece software-ul nu a rezolvat chiar toate problemele lui iOS 5 și mai ales cele cu bateria nu și-au găsit încă un remediu clar. Ei bine, a venit deja momentul să ne gândim la...

Debutul lui iOS 5.0.1 nu a avut chiar efectul scontat de Apple, deoarece software-ul nu a rezolvat chiar toate problemele lui iOS 5 și mai ales cele cu bateria nu și-au găsit încă un remediu clar. Ei bine, a venit deja momentul să ne gândim la actualizarea 5.0.2, care va sosi săptămâna viitoare.

Informațiile vin din Germania și afirma că noua actualizare ar putea fi disponibilă până la finalul săptămânii viitoare. Aceeași scurgere de informații ne ține la curent cu evoluția viitoare a lui iOS, astfel că aflăm că versiunea 5.1 va implementa noi funcții în Siri. Asistentul virtual ar urma să devină și mai util, având printre comenzi și posibilitatea de a face fotografii, de a filma de a modifica setări ale telefonului și, sper eu și de a deschide aplicații prin comandă vocală.

Conform surselor din cadrul Apple, dacă în sfârșit se vor remedia toate bugurile bateriei, s-ar putea ajunge ca iPhone 4S să ofere până la 40 de ore de funcționare în standby cu o singură încărcare sau 10 ore de utilizare. iOS 5.0.2 se va ocupa de majoritatea bugurilor, inclusiv cele de baterie, deci mai avem de așteptat o săptămână până ce iPhone 4S va avea funcționalitate completă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×