Asus Fonepad 8 va debuta În magazine luna aceasta la un preț de aproximativ 200$

Autor:  | Publicat în:  Asus 560 ori
<b>Asus Fonepad 8 va debuta În magazine luna aceasta la un preț de aproximativ 200$</b>După ce a fost anunțată în aceasta vară, mai precis în luna iunie, iată că tableta Asus Fonepad 8 va ajunge curând și pe alte piețe la un preț de aproximativ 200$. Acest device 3G a poposit deja în câteva țări asiatice, locații în care...

După ce a fost anunțată în aceasta vară, mai precis în luna iunie, iată că tableta Asus Fonepad 8 va ajunge curând și pe alte piețe la un preț de aproximativ 200$. Acest device 3G a poposit deja în câteva țări asiatice, locații în care este vândută la prețuri cuprinse între 199$ și 230$.

Asus Fonepad 8 ne pune la dispoziție un display IPS de 8 inch cu rezoluție HD (1.280 x 800 pixeli), un procesor quad-core Intel Atom Z3560 de 1.8 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli, o cameră frontală de 2 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Printre alte dotări aduse de această tabletă se numără și prezența unui modul 3G, cât și a două sloturi SIM, componente ce practic transformă device-ul într-un adevărat smartphone de mari dimenisiuni pe care îl putem folosi pentru apeluri sau SMS-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×