Președintele HTC Asia de Nord confirmă lansarea tabletei HTC Nexus 9

Autor:  | Publicat în:  HTC 660 ori
<b>Președintele HTC Asia de Nord confirmă lansarea tabletei HTC Nexus 9</b>Cu toate că astăzi, cei de la HTC vor lansa noi produse în cadrul unui eveniment de presă ce va începe la ora 23:00 (ora României), peste aproximativ o săptămână, mai precis pe data de 16 octombrie, vom vedea încă un nou device marca HTC, și...

Cu toate că astăzi, cei de la HTC vor lansa noi produse în cadrul unui eveniment de presă ce va începe la ora 23:00 (ora României), peste aproximativ o săptămână, mai precis pe data de 16 octombrie, vom vedea încă un nou device marca HTC, și anume tableta Nexus 9. După cum am aflat, în aceeași zi și Apple își va lansa noile tablete iPad Air și iPad Mini.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că de curând, președintele filialei HTC din Asia de Nord, Jack Tong a dezvăluit presei faptul că într-adevăr tableta Nexus 9 va fi produsă de către HTC, acesta vorbind și despre rolul pe care îl va avea acest produs în portofoliul companiei.

Jack Tong a afirmat că tableta Nexus 9 reprezintă angajamentul companiei de a reveni pe piața de tablete, singurele modele fiind lansate pe piață acum mai bine de 3 ani. Rămâne de văzut cum vor arăta noile tablete HTC și cum are de gând compania să obțină profit pe seama unor astfel de dispozitive.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×