ASUS Își anunță veniturile pentru luna septembrie a acestui an, În creștere cu 4% față de 2013

Autor:  | Publicat în:  Asus 768 ori
<b>ASUS Își anunță veniturile pentru luna septembrie a acestui an, În creștere cu 4% față de 2013</b>Asustek a anunțat veniturile sale pentru luna septembrie a acestui an, ajungând la 1.36 miliarde de dolari. Suma reprezintă o scădere cu 1.4% față de lună anterioară, dar și o creștere de 4.19% față de 2013. &nbsp; &nbsp; Firma asiatică a...

Asustek a anunțat veniturile sale pentru luna septembrie a acestui an, ajungând la 1.36 miliarde de dolari. Suma reprezintă o scădere cu 1.4% față de lună anterioară, dar și o creștere de 4.19% față de 2013.

Firma asiatică a înregistrat o creștere cu 4.49% a veniturilor anul trecut, în comparație cu anul precedent și mai aflăm că acțiunile celor de la ASUS au scăzut cu 0.85% la bursa din Taiwan pe 8 octombrie. Pe lângă telefoanele Zenfone și modele atractive de FonePad, PadFone sau MeMoPad, compania produce și notebook-uri și motherboard-uri, care înregistrează un succes deosebit la nivel internațional.

ASUS are peste 12.500 de angajați la nivel global și în țări ca India are peste 122 de magazine exclusiv dedicate produselor sale. Veniturile companiei pe 2013 au fost de 14 miliarde de dolari și noi așteptam în continuare în teste handseturile ZenFone, pentru a vedea cum arată atractivul Zen UI și pe micul ecran.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×