Interfața TouchWiz de la Samsung ar putea fi Înlocuită În curând cu Iconic UX, conform unui nou brevet

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.887 ori
<b>Interfața TouchWiz de la Samsung ar putea fi Înlocuită În curând cu Iconic UX, conform unui nou brevet</b>TouchWiz, celebra interfața a celor de la Samsung ar putea fi în curând înlocuită, dacă ne luăm după un nou brevet publicat în Coreea de Sud. TouchWiz este la ora actuală UI-ul aplicat pe majoritatea telefoanelor Samsung, iar el a fost criticat...

TouchWiz, celebra interfața a celor de la Samsung ar putea fi în curând înlocuită, dacă ne luăm după un nou brevet publicat în Coreea de Sud. TouchWiz este la ora actuală UI-ul aplicat pe majoritatea telefoanelor Samsung, iar el a fost criticat în ultimele versiuni pentru că nu se ridică la înălțimea rivalilor săi.

De aceea ar fi nevoie de o schimbare, pe care o poate aduce așa numitul Iconic UX, brevetat de curând. Ilustrațiile ne prezintă o interfață complet nouă care amintește de acele scăpări ale lui @evleaks din ianuarie, înainte că Galaxy S5 să devină real. Vedem o interfață plata aici, una care aduce și mai mult cu My Magazine, conceptul de "revistă" plus Flipboard integrat de Samsung sub formă de homescreen separat.

Interfața TouchWiz de la Samsung ar putea fi Înlocuită În curând cu Iconic UX, conform unui nou brevet

Scrollul vertical e la mare preț, iar lista de aplicații poate fi și ea afișată în acest mod. Ideea principală aici ar fi ca atunci când un utilizator deschide o aplicație, el să poată accesa și informații din alte aplicații. Brevetul include o mențiune a lui Iconic UX, care ar putea fi numele noii interfate Samsung. E posibil ca această nouă abordare să se materializeze de abia odată cu Galaxy S6 și să fie aplicată peste Android L.

Iconic UX

Observ si ca se pune mai mare accent pe widgeturi cu acest nou UI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×