ASUS K009 Își face apariția la Bluetooth SIG, noul Nexus 7 ar putea veni cu procesor Snapdragon 600

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.204 ori
<b>ASUS K009 Își face apariția la Bluetooth SIG, noul Nexus 7 ar putea veni cu procesor Snapdragon 600</b>Dacă nici ASUS K009 nu e Nexus 7 2, atunci nici o tabletă nu e! Două autorități importante oferă aprobări pentru terminale mobile înainte ca ele să fie lansate: Bluetooth SIG și FCC, iar ele de obicei sunt și sursa de scăpări pentru diferite...

Dacă nici ASUS K009 nu e Nexus 7 2, atunci nici o tabletă nu e! Două autorități importante oferă aprobări pentru terminale mobile înainte ca ele să fie lansate: Bluetooth SIG și FCC, iar ele de obicei sunt și sursa de scăpări pentru diferite informații cu privire la device-uri. Este și cazul lui ASUS K009, posibil nume de cod pentru Nexus 7 2.  

ASUS K009 este tabletă pe care o vedeți în imaginea de mai sus, inițial o imagine de mici dimensiuni la Bluetooth SIG, dar redimensionata pentru a ne da cu părerea cu privire la design. Terminalul ar urma să vină cu un procesor Snapdragon 600, același de pe HTC One și Galaxy S4, deci Nexus 7 2 se anunță puternic.

K009 va sosi cu un display de 7 inch cu rezoluție 1200p conform zvonurilor, plus WiFi, Bluetooth și sper că zvonurile despre o baterie de mai puțin de 4000 mAh să nu fie reale. La ultima scurgere de informații, noul Nexus 7 era confirmat pentru o lansare în iulie, cu Android 4.3 la pachet. Veți cumpăra acest model sau veți aștepta iPad Mini 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×