ASUS K009 Își face apariția la Bluetooth SIG, noul Nexus 7 ar putea veni cu procesor Snapdragon 600

1.451 ori
<b>ASUS K009 Își face apariția la Bluetooth SIG, noul Nexus 7 ar putea veni cu procesor Snapdragon 600</b>Dacă nici ASUS K009 nu e Nexus 7 2, atunci nici o tabletă nu e! Două autorități importante oferă aprobări pentru terminale mobile înainte ca ele să fie lansate: Bluetooth SIG și FCC, iar ele de obicei sunt și sursa de scăpări pentru diferite...

Dacă nici ASUS K009 nu e Nexus 7 2, atunci nici o tabletă nu e! Două autorități importante oferă aprobări pentru terminale mobile înainte ca ele să fie lansate: Bluetooth SIG și FCC, iar ele de obicei sunt și sursa de scăpări pentru diferite informații cu privire la device-uri. Este și cazul lui ASUS K009, posibil nume de cod pentru Nexus 7 2.  

ASUS K009 este tabletă pe care o vedeți în imaginea de mai sus, inițial o imagine de mici dimensiuni la Bluetooth SIG, dar redimensionata pentru a ne da cu părerea cu privire la design. Terminalul ar urma să vină cu un procesor Snapdragon 600, același de pe HTC One și Galaxy S4, deci Nexus 7 2 se anunță puternic.

K009 va sosi cu un display de 7 inch cu rezoluție 1200p conform zvonurilor, plus WiFi, Bluetooth și sper că zvonurile despre o baterie de mai puțin de 4000 mAh să nu fie reale. La ultima scurgere de informații, noul Nexus 7 era confirmat pentru o lansare în iulie, cu Android 4.3 la pachet. Veți cumpăra acest model sau veți aștepta iPad Mini 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×