Samsung Galaxy S4 de Lux, Împodobit acum cu aur și diamante!

1.921 ori
<b>Samsung Galaxy S4 de Lux, Împodobit acum cu aur și diamante!</b>Samsung lansează telefoane ultrarezistente, terminale cu preț mic, modele midrange, cameraphone-uri și iată că avem și un handset de lux de la compania asiatică. E vorba despre o versiune personalizată a lui Galaxy S4, care a devenit o bijuterie...

Samsung lansează telefoane ultrarezistente, terminale cu preț mic, modele midrange, cameraphone-uri și iată că avem și un handset de lux de la compania asiatică. E vorba despre o versiune personalizată a lui Galaxy S4, care a devenit o bijuterie prin această customizare.

Handsetul este finisat de mână și vine în 3 versiuni: aur, platină și aur roz, iar corpul lui S4 este bătut cu 364 de diamante, câte unul pentru fiecare zi din an, minus o zi, cea în care vom descoperi un iPhone din aur probabil. Acest terminal giuvaier atinge cota de 5.5 carate, iar prețul sau este de aproximativ 2000 de euro.

Samsung Galaxy S4 de Lux

Observați că telefonul vine într-o cutie eleganta din lemn, cu fiecare accesoriu bine așezat și din câte văd și cu un certificat special care garantează autenticitatea materialelor prețioase. Cutia acestui telefon amintește de un mic dulap și probabil este fabricată din lemn rar și scump.

Samsung Galaxy S4 din aur si diamante

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×