ASUS lansează PDA-ul Pegasus

1.495 ori
<b>ASUS lansează PDA-ul Pegasus</b>Nu sunt prea multe detalii disponibile despre acesta, dar se pare că iF Design Awards a văzut ultimul model de Pocket PC de la ASUS, iar blogul Unwired View a afișat aceste două imagini cu dispozitivul în formă de baton de ciocolată. Pegasus (o...

Nu sunt prea multe detalii disponibile despre acesta, dar se pare că iF Design Awards a văzut ultimul model de Pocket PC de la ASUS, iar blogul Unwired View a afișat aceste două imagini cu dispozitivul în formă de baton de ciocolată.

Pegasus (o întoarcere la originea numelui companiei) pare a fi o versiune mai subțire a smartphone-ului P525 de la ASUS , măsurând aproape 0,6 inch grosime având totuși ca dotări un receptor GPS și o cameră a cărei megapixeli nu au fost specificați. Altfel, tot ceea ce se mai știe despre acest dispozitiv este că rulează Windows Mobile, are o tastatură numerică completă și se presupune că are o carcasă cu elemente din aluminiu și muchii în formă de romb.

Pentru restul specificațiilor, să nu mai vorbim de preț sau disponibilitate, se pare că va trebui să așteptăm pentru un anunț ceva mai oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×