Samsung SCH-W559 anunță VibeTonz, toutch screen-ul vibrează!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.260 ori
<b>Samsung SCH-W559 anunță VibeTonz, toutch screen-ul vibrează!</b>Deși tehnologia Immersion VibeTonz a mai fost integrată în trecut în diverse dispozitive, tehnologia vibrantă a fost limitată anterior la tonuri și îmbunătățiri ale jocurilor. Astăzi, Samsung lansează SCG-W559 fără tastatură, care se...

Deși tehnologia Immersion VibeTonz a mai fost integrată în trecut în diverse dispozitive, tehnologia vibrantă a fost limitată anterior la tonuri și îmbunătățiri ale jocurilor. Astăzi, Samsung lansează SCG-W559 fără tastatură, care se proclamă dispozitivul „primul din lume” care utilizează sistemul VibeTonz ca mijloc de feedback tactil.

Ecranul QVGA al unității este conceput ca o experiență hands free și fie că folosiți un stylus sau vârful degetelor, telefonul va oferi o undă vibratoare, care poate fi ajustată și personalizată din software-ul telefonului.

Immersion afirmă că această tehnologie permite ca butoanele de pe ecran să semene foarte mult cu „tastele mecanice”, și nu doar ca o foaie de plastic. Dispozitivul va fi lansat inițial doar în China Unicom, va avea suport pentru ambele rețele CDMA/GSM și va fi dotat cu o cameră de 1,3 megapixeli, Bluetooth, capabilități de recunoaștere a scrisului și funcții de redare audio/video.

Bineînțeles, utilizatorii vor putea să-și personalizeze tonurile cu ajutorul vibrației integrate și deși nu suntem siguri de planurile Samsung de tarifare a jucăușului telefon, așteptăm cu nerăbdare să înceapă să miște lucrurile și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×