Samsung SCH-W559 anunță VibeTonz, toutch screen-ul vibrează!

1.309 ori
<b>Samsung SCH-W559 anunță VibeTonz, toutch screen-ul vibrează!</b>Deși tehnologia Immersion VibeTonz a mai fost integrată în trecut în diverse dispozitive, tehnologia vibrantă a fost limitată anterior la tonuri și îmbunătățiri ale jocurilor. Astăzi, Samsung lansează SCG-W559 fără tastatură, care se...

Deși tehnologia Immersion VibeTonz a mai fost integrată în trecut în diverse dispozitive, tehnologia vibrantă a fost limitată anterior la tonuri și îmbunătățiri ale jocurilor. Astăzi, Samsung lansează SCG-W559 fără tastatură, care se proclamă dispozitivul „primul din lume” care utilizează sistemul VibeTonz ca mijloc de feedback tactil.

Ecranul QVGA al unității este conceput ca o experiență hands free și fie că folosiți un stylus sau vârful degetelor, telefonul va oferi o undă vibratoare, care poate fi ajustată și personalizată din software-ul telefonului.

Immersion afirmă că această tehnologie permite ca butoanele de pe ecran să semene foarte mult cu „tastele mecanice”, și nu doar ca o foaie de plastic. Dispozitivul va fi lansat inițial doar în China Unicom, va avea suport pentru ambele rețele CDMA/GSM și va fi dotat cu o cameră de 1,3 megapixeli, Bluetooth, capabilități de recunoaștere a scrisului și funcții de redare audio/video.

Bineînțeles, utilizatorii vor putea să-și personalizeze tonurile cu ajutorul vibrației integrate și deși nu suntem siguri de planurile Samsung de tarifare a jucăușului telefon, așteptăm cu nerăbdare să înceapă să miște lucrurile și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×