ASUS lansează telefonul Pegasus 3S, cu Android Nougat la bord şi baterie de 5000 mAh

1.217 ori
<b>ASUS lansează telefonul Pegasus 3S, cu Android Nougat la bord şi baterie de 5000 mAh</b>Pe piața din China s-a lansat astăzi smartphone-ul ASUS Pegasus 3S - un terminal metalic cu dotări mid-range ce va fi comercializat pentru suma de aproximativ 290 dolari, iar ca dotări hardware avem în cazul de față un display de

Chiar dacă seria de telefoane Pegasus de la ASUS nu prea iese din Asia, acele telefoane ne stârnesc interesul prin designul lor atipic, ce deviază de la convenţiile obişnuite ale gamei ZenFone. Această săptămână a început cu o lansare de model Pegasus, ASUS Pegasus 3S pe numele său şi pe el îl puteţi vedea mai jos.

ASUS Pegasus 3

Terminalul se remarcă prin faptul că are Android Nougat preinstalat şi vine cu o baterie de 5000 mAh. De remarcat că predecesorul său, Pegasus 3 debuta în vara trecută în China. Tot în China soseşte şi acest handset, cu corp metalic unibody şi un scanner de amprente integrat în butonul Home fizic de sub ecran. Dotările sunt mai degrabă midrange, fie că e vorba despre ecranul IPS de 5.2 inch cu rezoluţie HD şi panou 2.5D sau de procesorul octa core MediaTek MT6750.

Există şi 3 GB RAM la bord, iar telefonul e disponibil în variante cu 32 sau 64 GB stocare. Avem şi suport pentru carduri microSD de până la 2 TB. ASUS ZenFone Pegasus 3S e dotat cu o cameră de 13 megapixeli principală cu PDAF şi blitz dual LED, iar pentru selfie avem o cameră de 8 MP. Bateria mai sus menţionată oferă încărcare rapidă şi asigură până la 30 de zile de funcţionare în standby.

Noul Pegasus are şi suport 4G LTE, doua sloturi SIM, VoLTE, WiFi şi Bluetooth. Preţul versiunii de 64 GB ar trebui să fie undeva pe la 287 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×