Sony oferă explicaţii oficiale cu privire la misteriosul material ALKALEIDO; Iată secretul lui Xperia XZ!

3.013 ori
<b>Sony oferă explicaţii oficiale cu privire la misteriosul material ALKALEIDO; Iată secretul lui Xperia XZ!</b>Dacă ați urmărit recenzia smartphone-ului Sony Xperia XZ, atunci cu siguranță ați aflat și despre misteriosul material numit ALKALEIDO pe care japonezii l-au utilizat pentru fabricarea carcasei acestui terminal. Astăzi, firma asiatică decide să ne ofere

Chiar dacă atunci când am realizat recenzia lui Sony Xperia XZ am făcut un pic de research şi am aflat parţial ce înseamnă ideea de ALKALEIDO, acel material folosit de Sony pentru handsetul său flagship, există în continuare o aură de mister în jurul său. De aceea azi ne aruncam privirea la declaraţiile experţilor Sony, care oferă în sfârşit o explicaţie clară a acestui nou tip de material.

Sony Xperia XZ reprezintă o premieră, fiind prima oară când un smartphone foloseşte materialul metalic ALKALEIDO. Shinji Kanada, angajat Sony în segmentul de mecanică a afirmat că ALKALEIDO este un nou tip de aluminiu, care se află în spatele lui Xperia XZ. Japonezii de la Sony au colaborat cu Kobe Steel pentru a crea acest material la comandă, dorind un anumit tip de look şi duritate.

Rezultatul este acel metal lucios, care creează un soi de efect de kaleidoscop, de aici şi numele său, o combinaţie între aluminiu şi kaleidoscop. Scopul este ca telefonul să fie arătos din orice unghi ar fi privit. De obicei după procesul de anodizare, telefoanele din aluminiu prezintă un fel de linii pe suprafaţă, dar la ALKALEIDO nu e cazul.

Expertul mai sus menţionat a făcut şi puţin teasing, afirmând că acum se lucrează şi la viitoarea generaţie de smartphone-uri Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×