Un prototip Motorola Moto G5 Plus este pus la vânzare pe OLX.ro; vedem fotografii hands-on și aflăm detalii tehnice

2.638 ori
<b>Un prototip Motorola Moto G5 Plus este pus la vânzare pe OLX.ro; vedem fotografii hands-on și aflăm detalii tehnice</b>Dăm astăzi peste un leak foarte consistent, unul ce ne aduce fotografii hands-on cu nimeni altul decât Motorola Moto G5 Plus - telefon ce a fost listat la vânzare în varianta prototip chiar pe OLX.ro.

Dacă majoritatea fotografiilor cu terminale încă nelansate ajung în mare parte din China, iată că astăzi dăm peste un leak ceva mai diferit, unul cu proveniență din România. Este vorba despre o serie de fotografii hands-on cu Motorola Moto G5 Plus, telefon care în stadiul prototip a fost pus la vânzare chiar pe site-ul olx.ro la un preț destul de piperat de 1.640 lei, cu mențiunea că nu este oferită cutia și nici accesoriile.

Motorola Moto G5 Plus

Cu toate că între timp anunțul cu pricina a fost scos de pe site-ul cu anunțuri, imaginile au rămas în urmă și alături de ele avem și o serie de specificații hardware pe care telefonul le oferă. Ei bine, se pare că primim aici un display FHD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Motorola Moto G5 Plus

Lista continuă cu menționarea unei baterii generoase de 3080 mAh, a unei camere foto principale de 13 megapixeli și a unui senzor frontal de 5 megapixeli. Avem și Android 7.0 Nougat la bord, iar după cum se poate vedea în imagini, pe carcasa telefonului avem notat faptul că într-adevăr aceasta este un handset prototip, fiind proprietatea confidențială a celor de la Motorola. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×