Asus M530W smartphone candybar

1.743 ori
<b>Asus M530W smartphone candybar</b>La prima vedere, smartphone-ul Asus M530W seamana izbitor cu platforma Excalibur a HTC, de la forma candybar la ecranul panoramic color si banda argintie derulata pe centru. Acest dispozitiv business are email si data management, Office si PDF, jocuri...

La prima vedere, smartphone-ul Asus M530W seamana izbitor cu platforma Excalibur a HTC, de la forma candybar la ecranul panoramic color si banda argintie derulata pe centru.

Acest dispozitiv business are email si data management, Office si PDF, jocuri integrate, camera auto-macro de 2 megapixeli, si un Windows Media Player integrat pentru a va distra cand va aflati pe drum.

Informatii despre pret si disponibilitate sunt inca necunoscute, dar un lucru este sigur - piata de smartphone a devenit mai aglomerata.

Detalii aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×