Casio GzOne Type-S, un terminal rezistent dar...urat

Autor:  | Publicat în:  Casio 2.359 ori
<b>Casio GzOne Type-S, un terminal rezistent dar...urat</b>Daca planuiati sa va aruncati telefonul mobil intr-o toaleta, avem terminalul perfect pentru dumnevoastra: Casio GzOne Type-S. Telefonul are toate feature-urile clasice pentru un terminal Casio, incluzand si conectivitate Bluetooth si o camera VGA. De...

Daca planuiati sa va aruncati telefonul mobil intr-o toaleta, avem terminalul perfect pentru dumnevoastra: Casio GzOne Type-S.

Telefonul are toate feature-urile clasice pentru un terminal Casio, incluzand si conectivitate Bluetooth si o camera VGA. De asemenea GzOne Type-S poate functiona si sub apa, la cativa metri adancime, fara probleme. Un defect vizibil este constituit de antena rotunda de cauciuc, care devine un mare "Asa nu!" in era terminalelor slim.

Casio GzOne Type-S tocmai a primit toate aprobarile FCC si va fi disponibil pe piata din toamna acestui an. Probabil numerosi fani ai terminalelor mobile s-au intrebat cate dintre telefoanele lansate in acest an pot functiona sub apa. Noi avem raspunsul: toate! Va mai amintiti de acel "prezervativ pentru telefoane" pe care vi l-am prezentat in urma cu cateva luni? Ei bine, in ciuda a ceea ce inspira, acel prezervativ permite functionarea sub apa a oricarui terminal mobil, acoperindu-l perfect si protejandu-l de .... picaturile de apa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×