Totul despre Nokia E90

45.816 ori
<b>Totul despre Nokia E90</b>Sunteti fani ai seriei Nokia Communicator? Daca nu ati avut destui bani pentru a cumpara cel mai nou Communicator (E90), sau i-ati pastrat pentru iPhone, va vom arata ce ati pierdut: Vazusem deja un E90 "la lucru" in cadrul CeBIT 2007, sau in reviewuri...

Sunteti fani ai seriei Nokia Communicator? Daca nu ati avut destui bani pentru a cumpara cel mai nou Communicator (E90), sau i-ati pastrat pentru iPhone, va vom arata ce ati pierdut:

Vazusem deja un E90 "la lucru" in cadrul CeBIT 2007, sau in reviewuri postate pe diverse tech bloguri sau forumuri, dar acum adunand toata informatia putem trage linia, analizand obiectiv terminalul. Sa incepem cu un defect, nu unul major, dar totusi defect: functie de vibratie prea slaba, totusi am dori sa simtim telefonul in timpul unei sedinte cand este in modul silentios.

La capitolul calitati pe primul loc este calitatea de receptie a semnalului, email si web browsing de top si o tastatura QWERTY care isi face treaba de minune. E90 pare mai putin un smartphone si mai degraba un PC portabil. Mentionam folosirea inspirata a platformei Series 60 (cea de-a treia editie FP1) pe acest telefon. E90 ofera suport pentru Radio FM si Wi-Fi (cu suport pentru protocolurile de securitate WEP, WPA si WPA2). Telefonul include de asemenea un music player, care ofera o interfata standard, un equalizer si suport pentru album art. Veti putea filma cu ajutorul terminalului, la maxim 30 de frame-uri pe secunda (la o rezolutie VGA de 640x480), iar toate clipurile capturate vor fi salvate in format MPEG4. In timpul inregistrarilor puteti face si captura audio dar si zoom de pana la 8x, beneficiind si de o functie Night mode.

Nu in ultimul rand, E90 include Bluetooth 2.0, Java si dispune de un socket miniUSB. La capitolul durata a bateriei E90 sta destul de bine - 260 de ore in modul standby si 5 ore in modul convorbire. Dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute pentru ca telefonul sa fie complet incarcat. Comparatia terminalului cu un PC nu este nejustificata, deoarece noul model de Communicator este dotat cu un procesor ARM11 la 332 MHz, 128 Mb RAM (din care 80Mb disponibili pentru aplicatii) si memorie flash de 256 Mb.

E90 ramane telefonul ideal pentru omul de afaceri, dar si pentru utilizatorul standard, care doreste sa aiba PC-ul "in buzunar".

Asa, ca de final, urmariti prezentarea video a terminalului Nokia E90 facuta de Steve Litchfield:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×