Tableta Xiaomi Mi Pad 3 ar putea folosi procesorul de nouă generaţie Intel Apollo Lake

1.045 ori
<b>Tableta Xiaomi Mi Pad 3 ar putea folosi procesorul de nouă generaţie Intel Apollo Lake</b>Potrivit unui zvon proaspăt sosit din Taiwan, se așteaptă ca noua tabletă Xiaomi Mi Pad 3 să adopte un procesor Intel Apollo Lake de nouă generație - chip ce aduce o performanță cu 30% mai mare, dar și un consum cu 15% mai mic față de generațiile trecute

Chiar dacă Intel a renunţat la divizia Atom, are în continuare în proiect chipseturi speciale pentru tablete şi poate şi pentru telefoane. Unul dintre aceste modele noi este Intel Apollo Lake, care va sosi în tandem cu Kaby Lake şi ar putea ajunge pe o viitoare tableta Xiaomi.

Informaţiile vin direct din Taipei, după Computex, iar ideea unei tablete Xiaomi Mi Pad 3 cu un chipset Intel nou sună interesantă. Apollo Lake e construit pe baza procesului de 14 nm, vine cu arhitectură Goldmont şi ar trebui să aducă o performanţă cu 30% mai mare şi consum cu 15% îmbunătăţit faţă de generaţiile trecute de chipseturi Intel pentru tablete.

GPU-ul este unul specific Intel, ajuns la generaţia a nouă, iar Apollo Lake vine şi cu suport pentru WiFi dual band, stocare flash EMMC, memorie DDR3L/LPDDR3/LPDDR4 şi interfaţa USB 3 Type C. Mi Pad 2 venea cu un CPU Intel Atom x5, iar urmaşul sau ar putea face trecerea la acest Apollo Lake. Speram să nu aibă aceeaşi soartă ca misiunea Apollo 13.

Nu avem alte detalii despre tabletă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×