ASUS MeMo Pad ME172V disponibilă la eMAG.ro, cu un preț de nerefuzat

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.548 ori
<b>ASUS MeMo Pad ME172V disponibilă la eMAG.ro, cu un preț de nerefuzat</b>ASUS MeMo Pad ME172V este probabil tableta Android de la ASUS cu cel mai bun preț pe care am văzut-o vreodată și ea a ajuns acum la retailerul local eMAG.ro. Acesta vinde produsul la prețul de 599.99 lei, iar device-ul vine cu garanție pe 24 de luni...

ASUS MeMo Pad ME172V este probabil tableta Android de la ASUS cu cel mai bun preț pe care am văzut-o vreodată și ea a ajuns acum la retailerul local eMAG.ro. Acesta vinde produsul la prețul de 599.99 lei, iar device-ul vine cu garanție pe 24 de luni și o carcasă de culoare gri.

Unul dintre avantajele acestui model este că el folosește un slot microSD, care îi oferă spațiu de stocare extra, în comparație cu Nexus 7, care nu are așa ceva. Un avantaj este și designul, acest terminal fiind ușor de confundat cu Nexus 7, ceea ce e un compliment. Aflați și că Memo e puțin mai grea și nu chiar atât de subțire, iar acea rama metalică din jurul ecranului lipsește. Tableta vine cu o cameră frontală de 1 megapixeli, un jack audio în partea superioară și un port microUSB în cea inferioară, pentru transferuri de fișiere și încărcare.

Avem la dispoziție 16 GB memorie internă, slot microSD pentru încă 64 GB, iar ca OS MeMo Pad ME172V pune la bătaie Android 4.1.2 Jelly Bean. Tableta incorporeaza un display de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, care nu are chiar cele mai largi unghiuri de vizualizare din ce am înțeles. Că procesor avem un VIA WM8950 de 1 GHz, însoțit de 1 GB RAM DDR3. Vă tentează acest model?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×