BlackBerry OS 10 primește prima actualizare, ajunge la versiunea BB 10.1

1.176 ori
<b>BlackBerry OS 10 primește prima actualizare, ajunge la versiunea BB 10.1</b>După debutul platformei BlackBerry 10 OS în luna ianuarie, iată-ne în luna mai cu prima actualizare importantă a acestui software. BlackBerry a lansat update-ul la timp pentru sosirea lui Q10 în magazine, cel puțin cele internaționale, deoarece...

După debutul platformei BlackBerry 10 OS în luna ianuarie, iată-ne în luna mai cu prima actualizare importantă a acestui software. BlackBerry a lansat update-ul la timp pentru sosirea lui Q10 în magazine, cel puțin cele internaționale, deoarece în Canada a debutat deja.

BlackBerry 10.1 aduce o viteză de reacție mai bună a camerei, o opțiune HDR, pe care am solicitat-o și în review-ul lui BlackBerry Z10 și mesagerie Pin to Pin via BlackBerry Hub. Alte modificări s-au aplicat și interfatei, dar la nivel minimalist. Deocamdată update-ul este disponibil în țări din Orientul Mijlociu și a fost confirmat și în Filipine, deci bănuiesc că până la mijlocul lunii mai îl vom vedea pe BB 10.1 și în Europa.

Revenind la actualizare, ea oferă și posibilitatea de a edita APN-uri, transforma sublinierile de text în culoarea verde și nu albastru, iar meniul de partajare este acum menu că pe BlackBerry Q10. în cele din urmă sunt aduse și modificări lui BlackBerry World, care permite deschiderea aplicațiilor instalate direct din magazin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×