Avem și primele nume de cod pentru primele telefoane cu Tizen OS

788 ori
<b>Avem și primele nume de cod pentru primele telefoane cu Tizen OS</b>Anul 2013 va fi unul tare interesant, deoarece se anunță o grămadă de release-uri software. Totul a început cu BlackBerry 10 OS, a continuat cu Firefox OS, am avut și Ubuntu Touch, iar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem și primele telefoane...

Anul 2013 va fi unul tare interesant, deoarece se anunță o grămadă de release-uri software. Totul a început cu BlackBerry 10 OS, a continuat cu Firefox OS, am avut și Ubuntu Touch, iar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem și primele telefoane Tizen.

Samsung lucrează intensiv la această platformă în colaborare cu Intel și astăzi vedem și primele două nume de cod pentru terminalele rezultate din acest partereriat. Se pare că primul handset Tizen va debuta în trimestrul 2, sau cel târziu în trimestrul 3. Până acum asociam aceste device-uri Samsung cu numele de cod GT-I8800 și GT-I8805 și au existat zvonuri că măcar unul dintre noile modele va avea dotări similare cu un Galaxy S.

Mulțumită unor documente din Tizen Store am descoperit acum numele de cod Redwood și Melius pentru aceste terminale. Redwood aka GT-I8805 va fi un model high end cu conectivitate 4G LTE, iar Melius va fi un handset midrange. Să vedem și ce procesor Intel vom avea pe aceste modele, deși probabil un Clover Trail+ dual core e asigurat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×