ASUS ne promite "transformări" de nouă generație la Computex 2012 - iată un teaser (Video)

1.076 ori
<b>ASUS ne promite "transformări" de nouă generație la Computex 2012 - iată un teaser (Video)</b>ASUS a început săptămâna cu un teaser interesant pentru un produs misterios pe care îl promovează cu motto-ul "Next Transformations". E probabil vorba despre o tabletă din seria Transformer, una pe care o vom vedea prezentată oficial în cadrul...

ASUS a început săptămâna cu un teaser interesant pentru un produs misterios pe care îl promovează cu motto-ul "Next Transformations". E probabil vorba despre o tabletă din seria Transformer, una pe care o vom vedea prezentată oficial în cadrul Computex 2012 și asta pe data de 4 iunie.

Pe 31 mai vom vedea încă un teaser, poate mai detaliat, deoarece deocamdată nu putem spune că avem vreun indiciu. E probabil vorba despre o versiune evoluată de tableta Infinity Pad, poate de lansarea internațională a lui PadFone, eventual a unui PadFone 4G LTE. O surpriză plăcută ar fi anunțul tabletei Google Nexus, pe care se zvonește că o produce chiar ASUS. Aceasta ar avea un procesor quad core Tegra 3, ecran de 7 inch și preț de 200 de dolari. și totuși în această teorie nu prea s-ar încadra noțiunea de Transformer... asta dacă produsul nu va fi branduit ASUS Transformer Nexus!

Rețineți că în acest moment Transformer Pad Infinity nu este în magazine, deci ar putea debuta la Computex. Aceasta ar fi varianta cel mai puțin surprinzătoare, dar totuși o veste bună, deoarece e vorba de o tabletă cu ecran de 1920 x 1200 pixeli și CPU Tegra 3, plus un design revoluționar care a rezolvat toate problemele lui Prime. Vom reveni cu detalii pe 31 mai!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×