Iată înregistrarea completă a evenimentul ASUS Zenvolution de la Computex 2016, unde au debutat ASUS ZenFone 3, noile tablete Transformer 3

1.093 ori
<b>Iată înregistrarea completă a evenimentul ASUS Zenvolution de la Computex 2016, unde au debutat ASUS ZenFone 3, noile tablete Transformer 3</b>În cazul în care nu ați fost cu ochii pe site în această dimineață, atunci ați ratat probabil și articolele prin care relatam la cald lansarea noilor produse ASUS de la Computex 2016. Tocmai de aceea vă aducem la cunoștiință că întregul eveniment este

Dacă aţi ratat detaliile oferite la cald despre lansările ASUS de azi de la Computex 2016, atunci puteţi să vedeti întregul eveniment Zenvolution în clipul de mai jos. E vorba despre lansarea oficială a noii serii de telefoane ASUS ZenFone 3, dar şi a noilor tablete Transformer 3.

Evenimentul a avut loc în Taipei şi debutul telefoanelor a fost prefaţat de o serie de clipuri în care vedeam în acţiune produsele noi intr-un mediu familial. Pe scenă a urcat Jonney Shih, directorul ASUS, care a anunţat şi ceea ce pare a fi un MacBook Killer. El va sosi la vară la preţul de 999 dolari în varianta Core i5 şi poartă numele de ASUS ZenBook 3. E un laptop ce măsoară doar 11.9 mm în grosime şi aduce 1 TB stocare SSD, 16 GB RAM şi un procesor Core i7 în varianta cea mai bine dotată.

Shih a vorbit mult despre "Proactive Computing" şi despre "perfecţiune". E interesant că ASUS a început lansările cu tabletele (Transformer 3, Transformer 3 Pro şi Transformer Mini) şi a lăsat telefoanele la urmă, nu că acestea nu ar fi deosebite, in special prin carcasa metalica. ASUS ZenFone 3 spre exemplu vine cu 4 GB RAM şi camera foto de 16 megapixeli, cu stabilizare optică, plus procesor Qualcomm Snapdragon 625 şi ecran Full HD de 5.5 inch.

A debutat şi ASUS ZenFone 3 Deluxe, cu procesor Snapdragon 820, ecran de 5.7 inch, 6 GB RAM şi camera de 23 MP cu telemetru laser. În plus, a sosit şi un mega phablet, ASUS ZenFone 3 Ultra, cu ecran de 6.8 inch, baterie de 4600 mAh şi procesor Snapdragon 652. Observaţi că Jonney Shih e atât de entuziasmat încât aproape că țipa numele fiecărui produs anunţat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×