Asus P565 va fi retras din magazine din cauza aliantei cu Garmin?

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.560 ori
<b>Asus P565 va fi retras din magazine din cauza aliantei cu Garmin?</b>Asus P565 este unul dintre cele mai promitatoare smartphone-uri Windows Mobile ale producatorului asiatic, pe care l-am vazut prezentat oficial in luna noiembrie a anului trecut. In ciuda potentialului sau, acest terminal ar putea fi retras din magazine,...

Asus P565 este unul dintre cele mai promitatoare smartphone-uri Windows Mobile ale producatorului asiatic, pe care l-am vazut prezentat oficial in luna noiembrie a anului trecut. In ciuda potentialului sau, acest terminal ar putea fi retras din magazine, din cauza aliantei celor de la Asus cu Garmin.

Dotat cu un display VGA touchscreen, conectivitate HSDPA, WiFi, o camera de 3.2 megapixeli si un procesor de 800 MHz, acest smartphone este victima parteneriatului Garmin-Asus, anuntat la inceputul acestei luni. GPSandCo anuntat ca terminalul ar fi trebuit sa debuteze in Franta luna trecuta, dar lansarea sa nu va mai mai avea loc, din motivul mentionat anterior.

Nu suntem siguri de ce aceasta alianta are astfel de efecte nocive, dar presupunem ca noua companie va dori sa se concentreze pe handseturile ce folosesc noul brand (nuvifone M20 si G60). Asus P565 este totusi pus in vanzare pe unele piete (cea germana), dar nu suntem 100% siguri ca va fi retras din magazine peste tot in lume.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×