ASUS PadFone 2 bate recorduri de scor În Quadrant, cu punctaje impresionante (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.530 ori
<b>ASUS PadFone 2 bate recorduri de scor În Quadrant, cu punctaje impresionante (Video)</b>Anunțat săptămâna trecută la Milano într-un eveniment special ASUS, PadFone 2 a început deja să treacă prin teste și analize publicate pe web. Astfel, astăzi vedem ce poate procesorul său quad core prin intermediul faimosului benchmark...

Anunțat săptămâna trecută la Milano într-un eveniment special ASUS, PadFone 2 a început deja să treacă prin teste și analize publicate pe web. Astfel, astăzi vedem ce poate procesorul său quad core prin intermediul faimosului benchmark Quadrant, care dă un verdict pozitiv.

ASUS PadFone 2 este un smartphone de 4.7 inch, care se introduce într-o tabletă dock de 10.1 inch, pentru cei care nu sunt familiarizați cu produsul. Hibridul are în centru un procesor quad core de 1.5 GHz, un Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, foarte popular în aceste zile mai ales că este inclus și pe modele noi precum HTC J Butterfly, LG Optimus G sau LG Nexus 4. în afară de procesor, PadFone 2 aduce și 2 GB RAM. Ei bine aflați că în Quadrant noul produs ASUS scoate 7493 puncte.

Observați cât de mare este distanța dintre acest model și un HTC One X, care obține doar 4700 de puncte. Se vede și în graficul multicolor cât de mare e avansul față de alte terminale Android. Performanța este cu atât mai impresionantă cu cât îl comparăm pe PadFone 2 cu terminalele proaspăt scoase din cutie și nu cele cu ROM modificat sau customizari speciale. și acum... să începem numărătoarea inversă până vom primi la teste acest super device!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×