Unele modele iPhone 7 scot un sâsâit discret atunci când sunt "forjate"; Cazuri multiple confirmate (Video)

2.512 ori
<b>Unele modele iPhone 7 scot un sâsâit discret atunci când sunt "forjate"; Cazuri multiple confirmate (Video)</b>Din câte se pare, numeroși utilizatori de iPhone 7 Plus au descoperit la scurt timp de la achiziția produsului faptul că acesta scoate un zgomot de tipul unui sâsâit atunci când sunt realizate task-uri multiple ce stresează procesorul Apple A10 Fusion de

În ceea ce unii se grăbesc să numească "Hissgate", se pare că au început să apară şi problemele pentru iPhone 7. Există câteva cazuri de posesori de astfel de terminale, care afirmă că unele modele iPhone 7 scot un "sâsâit" discret atunci când sunt utilizate puţin mai intens.

Această problemă a fost adusă în atenţia publicului de către Stephen Hacket de la 512 Pixels şi apoi vestea a fost preluată de media. Avem chiar şi un clip YouTube mai jos cu o înregistrare a sunetului, care aminteşte de zgomotul pe care îl face un difuzor prost conectat să zicem. Acest neajuns a fost confirmat şi de către Darrell Etherington, fost PR-ist Apple şi actual editor TechCrunch. 

El a auzit acest sunet în timp ce realiza procesul de setup pe al său iPhone 7 Plus. Nu cunoaştem deocamdată cauza acestui sunet, dar părerea generală e că e vina procesorului Apple A10 Fusion şi a amplasării sale la nivel hardware. Unii compară sunetul cu cel al unui ventilator de laptop, dar evident nu e vorba de vreun ventilator aici.

AppleCare i-a dat şi un răspuns lui Hacket, sfătuindu-l să îşi înlocuiască "unitatea defectă". Unbox Therapy a luat la rândul său poziţie şi a pus un microfon lângă un iPhone 7 Plus, apoi un iPhone 7 şi un iPhone 6S. Se pare că modelul 7 Plus scoate un "bâzâit" puţin mai pronunţat decât celelalte două. O teorie afirmă şi că acest sunet poate fi provocat de interferenţe RF interacţionând cu sistemul audio al handsetului.

Aşteptăm şi o poziţie oficială Apple!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×