ASUS PadFone 2 (White) unboxing: scoatem din cutie hibridul evoluat ASUS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 3.334 ori
<b>ASUS PadFone 2 (White) unboxing: scoatem din cutie hibridul evoluat ASUS (Video)</b>După ce am realizat un preview foarte detaliat pentru ASUS PadFone și un review pe cinste, am participat la debutul lui ASUS PadFone 2 de la Milano în luna octombrie, iar acum primim în teste terminalul PadFone 2. Acest device este de fapt un hibrid...

După ce am realizat un preview foarte detaliat pentru ASUS PadFone și un review pe cinste, am participat la debutul lui ASUS PadFone 2 de la Milano în luna octombrie, iar acum primim în teste terminalul PadFone 2. Acest device este de fapt un hibrid între smartphone și tableta, ca și predecesorul său, dar cu câteva imbunatiri.

Produsul costă 3500 de lei și este vândut în versiuni de 32 și 64 GB. în cutia neagră și lungă găsim terminalul care la noi a ajuns în varianta alba, plus tableta PadFone Station de nouă generație, dar și încărcătorul, o pereche de căști care arata ca la PadFone 1 și cablul USB. PadFone 2 dispune de slot microSIM în partea sa superioară și stă bine în mâna utilizatorului. Handsetul măsoară 9 mm în grosime, cântărește 135 de grame și are un display Super IPS+ LCD foarte luminos, cu diagonală de 4.7 inch.

Tableta cântărește 514 grame și are o baterie de 5000 mAh, iar un lucru important de menționat este că tableta + telefonul împreună cântăresc mai puțin decât iPad 3. Telefonul suporta o rezoluție 720p, în vreme ce tableta dispune de un ecran IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Smartphone-ul se introduce în tableta prin-o fanta specială, dar una fără capac, spre deosebire de cea de pe PadFone 1. Avem în schimb o serie de "frâne" din cauciuc care țin telefonul la locul său.

Dotările lui PadFone 2 mai includ și 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli și un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz cu GPU Adreno 320. Revenim în zilele viitoare cu un review detaliat și le mulțumim celor de la ASUS pentru produsul oferit în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×