ASUS PadFone Infinity pus În vânzare În SUA; Îl așteptăm și la noi!

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.934 ori
<b>ASUS PadFone Infinity pus În vânzare În SUA; Îl așteptăm și la noi!</b>ASUS PadFone Infinity a fost una dintre prezențele cele mai apreciate de la MWC 2013, făcând furori în rândul celor prezenți. Designul metalic, dotările de ultimă oră și îmbunătățirea pachetului deja bun de dotări de pe PadFone 2 au atras...

ASUS PadFone Infinity a fost una dintre prezențele cele mai apreciate de la MWC 2013, făcând furori în rândul celor prezenți. Designul metalic, dotările de ultimă oră și îmbunătățirea pachetului deja bun de dotări de pe PadFone 2 au atras jurnaliștii, dar și potențialii cumpărători. Ei bine iată că acum produsul a început să fie vândut în SUA.

Un retailer din State oferă deja hibridul la pretul de 950 de dolari, care presupunem că include atât smartphone-ul, cât și tableta. în Europa hibridul va costa 999 euro, se pare, deși sunt sigur că prețul va scădea de îndată ce PadFone Infinity are în spate o lună sau două de prezența pe piață. Vă reamintesc că terminalul vine cu slot nano SIM, măsoară 8.9 mm în grosime și cântărește 141 de grame (telefonul.)

Noul PadFone Station dispune de un ecran IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, baterie de 5000 mAh și camera frontală de 1 MP. Handsetul vine cu ecran Super IPS+ LCD de 5 inch, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și protecție Gorilla Glass. Alte dotări includ faimosul deja procesor Qualcomm Snapdragon 600, un quad core de 1.7 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli care dacă e la fel de bună precum cea de pe PadFone 2 este excelentă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×